Omiljeni gost na vjenčanju

Tijekom svih ovih godina rada, možemo zaključiti kako je photo booth postao omiljen na svim vjenčanjima. Mladenci su prepoznali najluđeg pružatelja zabave i predivnih uspomena, te samim time dobiva titulu neizostavanog gosta na vjenčanju. Iza nas imamo veliki broj zadovoljnih mladenaca koji nas s ponosom čine najboljom tvrtkom pružatelja ovakve vrste usluga.

Budi dizajner svoje zahvalnice

5x15 resize

Dizajn fotografija - Logo

Personalizirani izgled fotografije koji izrađujemo u suradnji s Vama. Svaki logo je jedinstven i kreiran po vašim željama.

Rekviziti za fotografiranje

Ovo je zasigurno naše područje, jer zaista se trudimo osmišljavati nove i zabavne rekvizite koje će i najozbiljnijim licima izmamiti osmjeh. Sa sigurnošću možemo reći kako posjedujemo najveći broj rekvizita koji će svaku fotografiju učiniti zabavnom.

Profesionalne pozadine

Ako se odlučite za Magic mirror ili Photo Box, u ponudi imamo veliki broj profesionalnih pozadina koje možete izabrati kako bi Vaše fotografije izgledale još ljepše.

Guest Book

Naš topli savjet mladencima je da za uspomenu s svog vjenčanja uzmu Guest Book svojevrsnu knjigu uspomena. U toj knjizi biti će pohranjeni duplikati svih fotografija snimljenih na vjenčanju.  

Te fotografije sadrže vlastoručne poruke vaših gostiju kako šaljive tako i ozbiljne. Ovaj Guest book je jedna zaista lijepa uspomena koja će Vam ostati zauvijek.

Komentari naših mladenaca